Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αποκάλυψε τα Apple Watch 8, SE 2ης γενιάς και Ultra (video)

Η Apple πραγματοποίησε το Far Out Event της ανακοινώνοντας νέα Apple Watches, τα 2ης γενιάς AirPods Pro, και φυσικά τα νέα iPhone 14.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Apple Watch 8, το οποίο δε διαφέρει και πολύ σε σχέση με το 7, έρχεται όμως με το νέο S8 chip που το κάνει 20% πιο γρήγορο, με τη πιο σημαντική προσθήκη να είναι ένας αισθητήρας μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματός σας με ακρίβεια 0.1 βαθμούς κελσίου, μαζί με τη προσθήκη του car crash detection, για την ανίχνευση τρακαρισμάτων. Επίσης θα μπορεί να ανιχνεύει πότε μία γυναίκα έχει ωορρηξία.


Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία, η οποίο όμως θα έρθει και στα υπόλοιπα Apple Watches με το WatchOS 9, είναι το Low Power Mode, το οποίο όταν ενεργοποιηθεί θα προσφέρει 36 ώρες αυτονομία, περιορίζοντας όμως κάποιες λειτουργίες, όπως το always-on display και το workout detection.

Το Apple Watch 8 θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα, Lunar, Astronomy, Metropolitan, and Modular, μαζί με τρία μοντέλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Έπειτα, ακολούθησε το Apple Watch SE 2ης γενιάς, το οποίο φέτος φαίνεται πολύ value for money, καθώς δανείζεται σχεδόν όλες τις λειτουργίες του 8, και το ίδιο S8 chip, πλην του αισθητήρα μέτρησης θερμοκρασίας του σώματός σας. Το Apple Watch SE θα κυκλοφορήσει σε Midnight, Starlight, και Silver.



Υπήρχαν φήμες τις τελευταίες εβδομάδες που έλεγαν πως η Apple θα ανακοίνωνε και ένα Apple Watch Pro. Τελικά βγήκαν αληθινές, μόνο που το ονόμασε Apple Watch Ultra και είναι ό,τι πιο ανθεκτικό, sport και μεγάλο έχει βγάλει ποτέ. Απευθύνεται κυρίως σε αθλητές, όπως ποδηλάτες, μαραθωνοδρόμους, καταδύτες, κολυμβητές ορειβάτες και άλλους.

Έχει μέγεθος 49mm, με τη πιο μεγάλη και φωτεινή οθόνη που έχει μπει ποτέ σε Apple Watch, η οποία μπορεί να φτάσει τα 2000 nits, κάτι πραγματικά μοναδικό. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και η οθόνη του με γυαλί από ζαφείρι.



Η Apple πρόσθεσε στο Apple Watch Ultra ένα νέο κουμπί, το Action Mode, το οποίο σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στα Workouts σας, Compass Waypoints, Backtracking της διαδρομής σας και όπου αλλού θέλετε.

Στα αριστερά, υπάρχει ένα έξτρα ηχείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή μιας σειρήνας έντασης 86db για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Επίσης, υπάρχουν τρία μικρόφωνα που η Apple ισχυρίζεται ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να ακούτε ακόμα και σε συνθήκες ανέμου.

Το Apple Watch Ultra, όπως είναι αναμενόμενο, έχει πολύ διπλάσια αυτονομία σε σχέση με το 8, φτάνοντας τις 36 ώρες με την always on λειτουργία ενεργή, automatic workouts και συνεχής μέτρηση των καρδιακών παλμών. Ένα Ultra Low Power Mode θα έρθει αργότερα μέσα στο χρόνο το οποίο υπόσχεται 60 ώρες αυτονομίας.

Όσον αφορά στην αντοχή, το Watch Ultra μπορεί να επιβιώσει από τους -20° C μέχρι τους 55° C και είναι συμβατό με το MIL-STD-810H.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Watch Ultra για θαλάσσια σπορ όπως kitesurfing και wakeboarding, ακόμα και να κάνετε κάποιες σοβαρές καταδύσεις. Είναι πιστοποιημένο με το WR100 και EN 13319, το αναγνωρισμένο πρότυπο για κατάδυση. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος μετρητής βάθους που μαζί με την εφαρμογή Depth δείχνει τον χρόνο, το βάθος, τη θερμοκρασία του νερού, τη διάρκεια κάτω από το νερό και το μέγιστο βάθος που επιτυγχάνεται. Επίσης, διαθέτει L1 + L5 GPS που είναι ό,τι πιο ακριβές υπάρχει σε smartwatch.

Το Apple Watch Ultra θα κυκλοφορήσει σε τρία λουράκια, το Trail Loop, το Alpine Loop, και το Ocean Band. Οι τιμές και οι διαθεσιμότητες για τα Apple Watch 8, SE, και Ultra στη χώρα μας παραμένουν άγνωστες για την ώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*